Page 15 - Mutfak Sanatları Merkezi - Covid19
P. 15

Mutfak Hazırlık Süreci;














                       • Yemeklerin sunulacakları tabaklar yine sterilizasyon dolaplarından çıkarılır ve yemekler
                           sunuma hazır hale geldiğinde kapakları kapatılarak tepsilerle servis personeline teslim edilir.
                           Mümkün olduğunca teması en aza indirerek misafirlere servis edilir.


                       • Haşere protokolümüz ilaçlama şirketimizle yeniden düzenlenmiş, haftalık rutin uygulamalara
                           her ay yapılacak detay ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemleri eklenmiştir.


                       • İş Sağlığı ve güvenliği uzmanımızla birlikte acil durum eylem planına yaşanan süreçle ilgili

                           maddeler eklenmiş, revize edilmiş ve bu konuda görevlendirilen ekip sayesinde personele
                           bilgi vermiş ve tatbik etmiştir.


                              Bu manifesto sürece bağlı olarak zaman içinde güncellenecektir.

                                                                                                                    Msm δ Gıda Güvenliği Ekibi
   10   11   12   13   14   15   16