Page 15 - Mutfak Sanatları Merkezi - Covid19
P. 15
Mutfak Hazırlık Süreci;
• Yemeklerin sunulacakları tabaklar yine sterilizasyon dolaplarından çıkarılır ve yemekler
sunuma hazır hale geldiğinde kapakları kapatılarak tepsilerle servis personeline teslim edilir.
Mümkün olduğunca teması en aza indirerek misafirlere servis edilir.
• Haşere protokolümüz ilaçlama şirketimizle yeniden düzenlenmiş, haftalık rutin uygulamalara
her ay yapılacak detay ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemleri eklenmiştir.
• İş Sağlığı ve güvenliği uzmanımızla birlikte acil durum eylem planına yaşanan süreçle ilgili
maddeler eklenmiş, revize edilmiş ve bu konuda görevlendirilen ekip sayesinde personele
bilgi vermiş ve tatbik etmiştir.
Bu manifesto sürece bağlı olarak zaman içinde güncellenecektir.
Msm δ Gıda Güvenliği Ekibi

