Page 14 - Mutfak Sanatları Merkezi - Covid19
P. 14

Mutfak Hazırlık Süreci;














                       • Mutfak giriş ve çıkışları uyarı levhaları ve görevli personellerimizce kontrol altına
                           alınmaktadır. Personel harici giriş yasaktır.


                       • Tedarikçilerimizin pandemi süresince ve sonrasında aldığı önlemleri bizimle paylaşmalarını

                           sağlamak ve değerlendirmek amacıyla evrak ve dokümanları istenmiş,  yapılan ziyaretlerle

                           doğrulaması yapılmıştır.


                       • Onaylı tedarikçilerimizden alınan ürünlerin tesise kabulünde gerekli şartlar belirlenmiş ve

                           paylaşılmıştır.


                       • Mal kabul kriterlerimizin değiştirilmiştir. (Meyve ve sebzeler, et ürünleri kendi kasalarımıza
                           alınarak depolara yerleştirilecek, diğer ambalajlı malzemeler mutfak dışındaki kuru

                           depomuzda beklemek üzere yerleştirilip temizlendikten sonra mutfağa alınacaktır.)
   9   10   11   12   13   14   15   16