Page 14 - Mutfak Sanatları Merkezi - Covid19
P. 14
Mutfak Hazırlık Süreci;
• Mutfak giriş ve çıkışları uyarı levhaları ve görevli personellerimizce kontrol altına
alınmaktadır. Personel harici giriş yasaktır.
• Tedarikçilerimizin pandemi süresince ve sonrasında aldığı önlemleri bizimle paylaşmalarını
sağlamak ve değerlendirmek amacıyla evrak ve dokümanları istenmiş, yapılan ziyaretlerle
doğrulaması yapılmıştır.
• Onaylı tedarikçilerimizden alınan ürünlerin tesise kabulünde gerekli şartlar belirlenmiş ve
paylaşılmıştır.
• Mal kabul kriterlerimizin değiştirilmiştir. (Meyve ve sebzeler, et ürünleri kendi kasalarımıza
alınarak depolara yerleştirilecek, diğer ambalajlı malzemeler mutfak dışındaki kuru
depomuzda beklemek üzere yerleştirilip temizlendikten sonra mutfağa alınacaktır.)

