Page 4 - Mutfak Sanatları Merkezi - Covid19
P. 4
Çalışanlarımızın hazırlık süreci;
• Çalışanlarımız ortak kullanım alanları ve misafirlerimizin ağırlandığı alanda sosyal mesafe
planı konusunda bilgilendirilmiş, plan tesisimizde herkesin ulaşabileceği alanlarda
paylaşılmıştır.
• Oluşturduğumuz filyasyon uygulaması sayesinde personelimizin mesai dışında gittiği yerler ve
temasta bulunduğu kişilerin kaydı tutulmakta, gerekli durumlarda gıda güvenliği ekibimiz
tarafından kontrol edilmektedir.
• Servis departmanı çalışanlarımız yeni dönem tedbirlerimiz (Masalara misafirlerimiz
geldiğinde servis açılması; çatal, kaşık, bıçak, bardak, tabak gibi malzemelerin ultraviyole ışınlı
sterilizasyon dolaplarından çıkarılacak kullanılması, servis öncesi ve sonrası el hijyeninin
sağlanması, servis sırasında sosyal (fiziki) mesafe kurallarına riayet edilmesi ve maske
kullanılması) çerçevesinde servis ve sunum şekilleri konusunda bilgilendirilmiş, uygulamalı
olarak değerlendirilmiştir.

