Page 4 - Mutfak Sanatları Merkezi - Covid19
P. 4

Çalışanlarımızın hazırlık süreci;













                       • Çalışanlarımız ortak kullanım alanları ve misafirlerimizin ağırlandığı alanda sosyal mesafe

                           planı konusunda bilgilendirilmiş, plan tesisimizde herkesin ulaşabileceği alanlarda
                           paylaşılmıştır.


                       • Oluşturduğumuz filyasyon uygulaması sayesinde personelimizin mesai dışında gittiği yerler ve
                           temasta bulunduğu kişilerin kaydı tutulmakta, gerekli durumlarda gıda güvenliği ekibimiz

                           tarafından kontrol edilmektedir.

                       • Servis departmanı çalışanlarımız yeni dönem tedbirlerimiz (Masalara misafirlerimiz

                           geldiğinde servis açılması; çatal, kaşık, bıçak, bardak, tabak gibi malzemelerin ultraviyole ışınlı
                           sterilizasyon dolaplarından çıkarılacak kullanılması, servis öncesi ve sonrası el hijyeninin

                           sağlanması, servis sırasında sosyal (fiziki) mesafe kurallarına riayet edilmesi ve maske
                           kullanılması) çerçevesinde servis ve sunum şekilleri konusunda bilgilendirilmiş, uygulamalı
                           olarak değerlendirilmiştir.
   1   2   3   4   5   6   7   8   9