Page 3 - Mutfak Sanatları Merkezi - Covid19
P. 3

Çalışanlarımızın hazırlık süreci;













                       • Çalışanlarımız işe başlamadan önce genel bir sağlık kontrolünden geçmekte dijital temassız termometre ile
                           ateşleri ölçülmekte ve kayıt altına alınmaktadır. Ateşi 38°C ve civarında çıkan çalışanımız girişten uzaklaştırılıp
                           bekletilmekte, 15 dakika sonra tekrar ateşi ölçülmekte uygun bulunduğu taktirde tesise kabul edilmektedir.


                       • Belirtileri taşıyan personelimiz olduğu taktirde tesise kabul edilmemekte, en yakın sağlık kurumuna
                           yönlendirilmekte ve durumu takip edilmektedir.

                       • Çalışanlarımızın sağlığı ve bilinçlenmesi önem arz ettiğinden  pandemi ve hijyen konulu eğitimler verilmiş,
                           değerlendirmelerini yapılmıştır. Eğitimler 15 günde bir değerlendirilecek ve süreç boyunca gerektiğinde
                           güncellenerek tekrar verilecektir.  Eğitimlerimiz uygulamalı ve çalışanlarımızı sıkmadan, motivasyonlarını
                           yüksek tutmaya özen göstererek verilmektedir.


                       • Çalışanlarımızın kişisel hijyen kurallarına uyması için gerekli ortam ve malzemeler sağlanmış ve üniformaları
                           günlük kontrol edilmekte vardiya öncesi dezenfekte edilmektedir. Ortak kullanım alanlarına maske, eldiven,
                           kolonya ve dezenfektanlar yerleştirilmiş sağlık için tedbir gerekir denmiştir.
   1   2   3   4   5   6   7   8